Pelleponit ja vikeltäjän vinkit

Villivarsa 7/2015

Heinäkuun Villivarsassa meno on kova. Sen voi päätellä jo kansikuvasta, jossa poseeraa ravi- ja pelleponi Ykä pelleystävineen. Pelleporukka pitää hauskaa, ja on myös yksi tämän kesän Kuninkuusravien kasvoista.

Villivarsa 7/2015: Vikeltäjän vinkit

Jokaisen ratsastajan kannattaa lämmitellä ennen satulaan nousemista. Vikeltäjät, jos ketkä tietävät, miten verryttely kannattaa tehdä. Suomea muun muassa kesän PM-kisoissa edustanut vikeltäjä Iiris Varhe oli keväällä Villivarsan toimituksessa tet-harjoittelussa ja antoi vinkkinsä jokaisen ratsastajan käyttöön. Suosittelemme lämpimästi!

Villivarsa 7/2015: Hevosen värit

Aika moni osaa kertoa oman lempivärinsä hevosissa. Yksillä se on rautias, toisilla kimo ja kolmansilla pikimusta. Mutta onko värillä oikeasti jotain merkitystä hevosen terveydentilan tai suorituskyvyn kannalta? Yritimme ottaa selvää…

Heinäkuun Villivarsasta löydät myös kolme kivaa testiä, Tikkumäen talli -novellin, ohjeen oman jouhikorun tekemiseen ja paljon muuta!

Villivarsa 7/2015 ilmestyy keskiviikkona 15.7.2015.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/07/pelleponit-ja-vikeltajan-vinkit/#wa" title="Pelleponit ja vikeltäjän vinkit"]

Avainsanat: , , , , ,