Uusi kausi alkaa taas

Villivarsa 8/2015

Elokuun Villivarsassa riemuitaan uuden ratsastuskauden alkamisesta useamman jutun voimin. Kannessa poseeraa ainakin toimituksen mielestä varsin valloittava suokki, ja persoonana esittelemme Raidan Teemun, joka monen koukeron kautta löysi paikkansa tuntihevosena.

Villivarsa 8/2015: Miten pääsen alkuun?

Kun uusi harrastus alkaa kiinnostaa, päässä pyörii kymmeniä kysymyksiä. Ratsastuksesta kiinnostuneille kokosimme usein kysytyt kysymykset, ja tietysti myös vastasimme niihin! Näistä voi olla apua kokeneemmillekin hevosfaneille.

Villivarsa 8/2015: Kouluratsastuksen tarkoitus

Kouluratsastus on laji, johon ihan jokainen ratsastaja törmää heti taipaleensa alussa, ja se on ihan oikein! Kouluratsastus ei ole vain hienojen liikkeiden suorittamista ja temppujen tekemistä, vaan hevosen kehonhuoltoa. Se on asia, joka jokaisen satulaan kapuavan täytyy ottaa vakavasti. Lue jutustamme mitä hyötyä koulutuuppailusta on, vaikka olisitkin estehullu tai kenttäkärpäsen puraisema.

Villivarsa 8/2015: Tämän tekisin toisin

Eri alojen huippuja yhdistää se, että he ovat kohdanneet vaikeuksia ja selviytyneet niistä. Oikopolkuja ei ole, mutta muiden kokemuksista kannattaa silti yrittää oppia. Haastattelimme kuusi ratsastuksen huippua Mikaela ”Fia” Lindhistä Kari Vepsään ja kysyimme, mitä he tekisivät toisin, jos voisivat.

Lisäksi löydät lehdestä hevoskoristeen askarteluohjeen, vuononhevosjulisteen, vinkit uudella tallilla pärjäämiseen sekä tietysti hauskat tekstit ja viihdyttävät sarjakuvat.

Elokuun Villivarsa ilmestyy keskiviikkona 12.8.2015!

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/08/uusi-kausi-alkaa-taas/#wa" title="Uusi kausi alkaa taas"]

Avainsanat: , , , ,