Unohtumaton Ulla ja muut syksyn sankarit

Villivarsa 9/2015

Syyskuun Villivarsassa on jälleen monipuolista asiaa, mutta suurimman huomion kerää itseensä itseoikeutetusti kansikuvapersoonamme Ulla.

Villivarsa 9/2015: Percheron-tamma Ulla

Percheron-tamma Ulla on vähintään Kanta-Hämeen, ehkä koko Hämeen, Etelä-Suomen tai jopa koko Suomen kuuluisin rotunsa edustaja. Ulla on omistajilleen rahassa mittaamattoman arvokas, ja vieraita se hurmaa aina siellä missä liikkuu. Ja Ulla liikkuu paljon. Loppukesästä se kyyditsi kärryillään AC/DC-konsertin kävijöitä, ja viime vuosina se on ollut monilla messuilla ja hevostapahtumissa edustamassa. Ulla jos kuka on heinänsä ansainnut!

Villivarsa 9/2015: Pitääkö olla täydellinen?

Maailmaan, ja varsinkin nettimaailmaan mahtuu puhetta, mutta kaikki puhe ei ole aina kivaa ja kannustavaa. Moni ratsastaja, tasosta ja kokemuksesta  riippumatta, saa kuulla arvostelua joko suoraan päin naamaa tai selän takana. Kysyimme kolmelta ratsastajalta miten he suhtautuvat muiden juttuihin. Entä pitääkö ratsastajan olla täydellinen tai pyrkiä siihen. Sanoma on lohdullinen: et voi tehdä enempää kuin parhaasi.

Syyskuun Villivarsasta löydät myös tositarinan hevosesta, joka oli kenkku esteillä mutta kelpo kaveri koulussa! Tutustumme kavion toimintaan, ja Ravihomma haltuun -sarja päättyy viimeiseen silaukseen. Julisteessa ovat tuoreet poniravikuninkaalliset.

Villivarsa 9/2015 ilmestyy keskiviikkona 9.9.2015.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/09/unohtumaton-ulla-ja-muut-syksyn-sankarit/#wa" title="Unohtumaton Ulla ja muut syksyn sankarit"]

Avainsanat: , , ,