Kädet ylös tai hirnun!

Villivarsa 10/2015: Esko on pätevä poliisihevonen

Kansikuvahevosemme on ammatiltaan poliisi. Tai siis poliisihevonen. Esko on mitä mainioin virkamies: isokokoinen ja rauhallinen. Tapasimme Eskon ja kyselimme, miten urheiluhevosesta tulee poliisihevonen.

Villivarsa 10/2015: Tehdään itse heijastin

Poliisihevonen ja sen selässä istuva konstaapeli varmasti arvostavat jokaista, jonka vaatteissa heiluu heijastin. Nappaa meidän ohjeemme ja tee itse ihana, heijastava yksisarvinen!

Villivarsa 10/2015: Unelmissa oma hevonen

Yksisarvisesta onkin hyvä jatkaa unelma-asteella. Käsi ylös, kuka EI haaveile omasta hevosesta? No, sitähän mekin. Ennen kuin säntäät toteuttamaan haavettasi, lue juttumme! Hankintaan kannattaa nimittäin valmistautua todella huolellisesti. Muun muassa rahaa säästämällä…

Villivarsa 10/2015: Shetlanninponinäyttely

Ja mitäpä olisi hevoslehti ilman shettiksiä? Vajaa! Facebook– ja Instagram-seuraajamme tietävätkin jo, että kävimme kansainvälisessä shetlanninponinäyttelyssä ihmettelemässä näitä monipuolisia poneja. Ihanilta näyttävät, vai mitä!

Palomino, appaloosa ja shetlanninponit ovat lehden hienoissa julistekuvissa. Testeillä voit selvittää oletko tonttu, haamu vai haltija, vai kenties runoratsu tai tavallinen polle!

Villivarsa 10/2015 ilmestyy keskiviikkona 14.10.2015.

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/10/kadet-ylos-tai-hirnun/#wa" title="Kädet ylös tai hirnun!"]

Avainsanat: , , , ,