Solos Lacan liittyy Rusinan jengiin

Horse Show -sunnuntain liikuttavin hetki koettiin, kun 19-vuotias kouluratsastusruuna Solos Lacan eli Setämies siirtyi eläkkeelle. Sen viimeiseksi urakaksi jäi Dressage Knock-Out, jonka voiton se nappasi ratsastajansa Eevamaria Porthan-Broddellin kanssa. Yleisö kannusti Setämiestä ja Nipsua kuuluvasti, onneksi voitto tuli ainoaan oikeaan osoitteeseen!

HIHS: Solos Lacan ja Eevamaria Porthan-Broddell

Palkintojenjaon jälkeen eläkeläisen suitset vaihtuivat riimuun ja satulakin otettiin pois. Nipsu ratsasti viimeiset kunniakierrokset hevosellaan ja laukkasi areenalta ulos.

Kotona Setämies liittyy lungisti ottavien joukkoon ystävänsä Rusina-shetlanninponin seuraksi. Sponsoriltaan hevonen saa lempiherkkujaan, eli minttukarkkeja koko loppuiäksi!

– Minulla on hyvin tunteikas olo tällä hetkellä. Vaikka tänään voittamamme luokka olikin tällainen show-luokka, olin todella tyytyväinen hevoseen ja suorituksiimme. Solos Lacan jättää kilpailemisen iloisena, terveenä ja kunnossa, tämä oli hieno tapa päättää sen ura. Maailmassa ei ole montaa hevosta, jotka ovat tehneet ensimmäisen Grand Prix -luokkansa 18-vuotiaana ja edustaneet MM-kilpailuissa vain puolta vuotta myöhemmin. Solos Lacanin ura on ollut yllätyksellinen ja kerrassaan huikea, Nipsu kertoo SRL:lle.

Kuva: Hanna Heinonen / SRL

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/10/solos-lacan-liittyy-rusinan-jengiin/#wa" title="Solos Lacan liittyy Rusinan jengiin"]

Avainsanat: , ,