Halattavan ihana lehti

Villivarsa 11/2015: Lila on halattavan ihana kummiponi

Kummihevonen-kampanja on ollut käynnissä tämän syksyn, ja siitä kertoo myös marraskuun Villivarsan kannessa poseeraava kaksikko. Lila on ponikaverinsa Pinkin kanssa mukana kampanjassa täydellä shetlanninponin tarmolla. Heitä käy moikkaamassa Icehearts-joukkue. Jutussamme kerrotaan miten AiKa-tallilla asuva Lila on onnistunut hurmaamaan ensin omistajansa ja sitten joukkueellisen tyttöjä, joilla ei hevoskokemusta vielä ole.

Villivarsa 11/2015: Emma Kanerva

Kouluratsastaja Emma Kanervalta hevoskokemusta ei puutu. Jutussamme hän kertoo millaista oli lähteä nuorena Saksaan töihin, ilman sopivaa kielitaitoa. Nyt Emman elämä muuttui taas, kun hän muutti itsensä ja hevosensa Saksasta Englantiin.

Villivarsa 11/2015: Riimunnaru kepparille

Askartelupalstalla palataan perusasioihin ja näprätään keppihevoselle sopiva riimunnaru. Värit voi valita mielesi mukaan juuri oman kepparisi tyyliin sopiviksi. Samalla tekniikalla mutta järeämmistä materiaaleista syntyy riimunnaru myös hevoselle.

Marraskuun Villivarsasta löydät myös talvista tyyliä, Tuire Kaimion, Ilkka Korven ja muiden hevosalan ammattilaisten tuotevinkkejä ja ihanan julisteen, jossa poseeraavat shire ja exmoorinponit.

Villivarsa 11/2015 on ilmestynyt keskiviikkona 11.11.2015.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/11/halattavan-ihana-lehti/#wa" title="Halattavan ihana lehti"]

Avainsanat: , , , , ,