Äänestä: Vuoden hevonen 2015

Kisan finalistit on nyt valittu. Äänestä suosikkiasi!

Vuoden hevonen -finalisti: Cherien Serafiina
1. Cherien Serafiina
Cherien Serafiina eli Stella on 12-vuotias Welsh B -tamma. Se on energinen, jopa villi tapaus. Sen suosikkeja ovat hyppääminen ja maastoilua sekä tietysti porkkanat. Ponin ilmoitti kisaan Nelli Hohkuri Porista.

 

Vuoden hevonen -finalisti: Haidachino Hollywood
2. Haidachino Hollywood
Cherry-lempinimeä kantava 12-vuotias quarter-ruuna on kotoisin Kanadasta. Cherry on kiltti ja mukava ratsastaa. Liukupysähdyksiä se tekee kilpailuissa asti. Yleison edessä se viihtyykin hyvin. Cherry tavoittelee Vuoden hevosen titteliä inkoolaisen Elena Wuorimaan avustamana.

 

Vuoden hevonen -finalisti: Hasselbos Dart
3. Hasselbos Dart
Hasselbos Dart, Jätkä, on omistajansa mukaan paras ystävä, mitä ihmisellä voi olla: kiltti ja suloinen, kuin ihmisen mieli. Pelkällä olemassaolollaan se ilahduttaa lähitalojenkin ihmisiä vauvasta vaariin, kuvailee shettiksen omistaja Sofia Kari Alajärveltä.

 

Vuoden hevonen -finalisti: Auroora
4. Memorable Aurora
Aurooraksi ja Arskaksi kutsuttava irlannincob on 5-vuotias ratsukoululainen. Se ei aina ymmärrä kokoaan, joten se viihtyy mainiosti shettisseurassa. Aurooran ilmoitti kisaan Saara Toivanen Ala-luostalta.

 

Vuoden hevonen -finalisti: Ruudi
5. Ruudi
Ruudi on 9-vuotias eestinhevosruuna. Se on utelias, ystävällinen ja rohkea, valkoharjainen voikko. Ruudi ei koskaan luimistele, pure tai potki, ja sillä voivat ratsastaa kaikenikäiset ja -tasoiset ratsastajat. Eniten se pitää hyppäämisestä ja maastoilusta. Siiri Piiparinen Kellokoskelta lähetti Ruudin kisaan.

 

Äänestä näin

Äänestä suosikkiasi Vuoden hevoseksi sähköpostitse tai postitse viimeistään 28.12.2015.

Kerro viestissäsi:
– suosikkisi nimi ja numero
– oma nimesi ja postiosoitteesi
– sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Sähköpostiäänet voi lähettää osoitteeseen villivarsa@otavamedia.fi. Kirjoita otsikkokenttään ”Vuoden hevonen 2015”.

Äänen voi myös postittaa osoitteeseen Otavamedia, Villivarsa, Vuoden hevonen 2015, 00002 Helsinki.

Pääpalkintona puhelin

Eniten ääniä saanut hevosfinalisti on Vuoden hevonen 2015. Voittajan kisaan ilmoittanut palkitaan Honor Holly -puhelimella. Siinä on viiden tuuman näyttö ja paljon tallennustilaa. Laitteella pystyy käyttämään kahta sim-korttia samaan aikaan (139 €, Huawei).

Lisäksi kaikkien ehdokkaansa lähettäneiden ja kaikken äänestäneiden kesken arvotaan kolme Thellwell-sateenvarjoa (10 € / kpl, Hevari.fi).

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/12/aanesta-vuoden-hevonen-2015/#wa" title="Äänestä: Vuoden hevonen 2015"]

Avainsanat: