Äänestä: Vuoden keppari 2015

Kisan finalistit on nyt valittu. Äänestä suosikkiasi!

Vuoden keppari -finalisti: Autumn Day Flower Dream
6. Autumn Day Flower Dream
Syysleimuksikin kutsuttu tamma on nuori ja pirtsakka haflinger. Kiltti, reipas ja metkuileva heppa yrittää toisinaan hamuta herkkuja ohikulkijoiden taskuista. Eniten se tykkää esteratsastuksesta, aamuisista maastolenkeistä sekä tietysti herkuista ja kavereistaan. Syysleimun ilmoitti kisaan Tilda Strandén Lahdesta.

 

Vuoden keppari -finalisti: Golden Honey
7. Golden Honey
Kiltti ja kaunis Honey rakastaa esteitä, maastolenkkejä ja pellolla irroittelua. Lisäksi 6-vuotias kaunotar todella osaa hypätä. Sillä on myös ihanan pehmeät askellajit. Honey on kisassa kyrönlahtelaisen Tilda Lahtisen ansiosta.

 

Vuoden keppari -finalisti: Sami
8. Sami
Iloinen ja reipas shetlanninponiruuna Sami on 8-vuotias punarautias. Oikean ratsastajan alla Sami syttyy, ja siitä tulee esteillä varsinainen rusettihai. Kesän jälkeen otettuun kuvaan ei maha valitettavasti mahtunut mukaan. Samin ilmoitti kisaan Vilma Helander Piispanristiltä.

 

Vuoden keppari -finalisti: Sirungfur Fra Ruusulampi
9. Sirunfur frà Ruusulampi
Lempinimellä Siru kutsuttava ilmestys on omistajansa silmäterä. Kaunis, kiltti ja suloinen keppari asuu kavereidensa kanssa Ruusulampi-nimisessä kotitallissa. Siru on omistajalleen tärkeä ja rakas, ja siksi tämä lähettikin kepparinsa mukaan kisaan. Omistaja on Nella Rusila Hyvinkäältä.

 

Vuoden keppari -finalisti: White
10. White
Kimo ruuna White on omistajansa ensimmäinen keppari. He ovat kilpailleet esteratsastuksessa. White on paljon ulkona, ja toisinaan se tekee omistajansa kanssa pieniä retkiä. Laukassa ratsukko kiitää niin nopeasti, että se lähestulkoon lähtee lentoon. Whiten lähetti kisaan Mila Koponen Sonkajärveltä.

Äänestä näin

Äänestä suosikkiasi Vuoden keppihevokseksi sähköpostitse tai postitse viimeistään 28.12.2015.

Kerro viestissäsi:
– suosikkisi nimi ja numero
– oma nimesi ja postiosoitteesi
– sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Sähköpostiäänet voi lähettää osoitteeseen villivarsa@otavamedia.fi. Kirjoita otsikkokenttään  ”Vuoden keppari 2015”.

Äänen voi myös postittaa osoitteeseen Otavamedia, Villivarsa, Vuoden keppari 2015, 00002 Helsinki.

Palkintona tallikamu

Kepparisarjan voittaja, eli eniten ääniä saanut keppihevonen, saa tallikaverikseen jauhoturpaisen keppihevosen (98 €, Lahjakas.fi).

Vuoden keppari 2015: Palkintona tallikamu

Kaikkien ehdokkaansa lähettäneiden ja finalisteja äänestäneiden kesken arvotaan lisäksi kolme keppihevosen riimua (14 € / kpl, Lahjakas.fi).

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/12/aanesta-vuoden-keppari-2015/#wa" title="Äänestä: Vuoden keppari 2015"]

Avainsanat: