Jännittävä leirikaste – voittaja löytyi!

Klara-kisa

Juuri päättyneessä Klara-kisassa kysyttiin, mitä haluaisitte kokea leirikasteessa. Miltäs tämä kuulostaa?

”Haluaisin, että leirikasteessa olisi kaikenlaista hauskaa ja ehkä jotain pelottavaakin. Vettä täynnä olevan ämpärin pohjalta voisi kalastaa jotain karkkeja suulla, tai lautasella voisi olla jauhoon piilotettuja karkkeja, joita etsitään suulla.

Voisi myös olla ilman satulaa ja silmät sidottuna hevosen selässä niin, että joku taluttaa. Niin mentäisiin johonkin ´tuntemattomaan paikkaan`, jossa olisi sitten oma ratansa silmät sidottuna.

Jos olisi joku rakennus (voi kyllä ilman rakennustakin tehdä), voisi tehdä niin, että silmät sidottuna kuljetetaan henkilöä talossa. Aluksi voisi vaikka käskeä henkilöä ovella soittamaan ns. ovikelloa. Puoliksi leikattu kurkku (tai jokin hedelmä) on tähän tarkoitukseen hyvä, koska se on riittävän pehmeä sisältä ja se tuntuu omituiselta, kun ei näe mitä koskee.

Sitten voisi vaikka olla erilaisia ylitettäviä esteitä, ja joittenkin päällä voisi olla jotain vettä, mutaa tai muuta, ja niiden jälkeen pitäisi heinien seasta löytää karkkeja käsillä tunnustellen.

Viimeisenä voisi vielä olla tyhjästä huoneesta suklaapalojen etsiminen niin, että joku sanoo lämpenee  tai kylmenee”

Näin mahtavan vastauksen kirjoitti kisan voittaja M.M., jolle on juuri lähetetty postia voiton johdosta! Palkintohan oli paketillinen Klara-kirjoja.

P.S. Uusi kisa alkaa taas pian!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2016/01/jannittava-leirikaste-voittaja-loytyi/#wa" title="Jännittävä leirikaste – voittaja löytyi!"]

Avainsanat: , ,