Uusi hevosvuosi on alkanut!

Villivarsa 1/2016: Solos Lacan

Villivarsan uusi vuosi alkaa arvovaltaisessa seurassa. Lehden kannessa poseeraa merkkihevonen: Solos Lacan. Kouluratsastuksen kaksinkertainen suomenmestari ja MM- ja EM-edustaja on siirtynyt leppoisaan elämänrytmiin eläkkeelle. Kävimme kurkkaamassa, kuinka Solo on ottanut muutoksen vastaan!

Villivarsa 1/2016: Terhi Stegars ja Axis

Toinen vuoden ensimmäisestä lehdestä löytyvä komistus on musta trakehner-ori Axis, eli Aku. Terhi Stegarsin ratsusta pidetään erittäin hyvää huolta, ja Aku kiittää menestymällä kisoissa. Kotona sen eloon kuuluu paljon höpöttelyä, ilmeilyä ja ihastuskin…

Villivarsa 1/2016: Hevosen koulutus

Jokaisen hevosen ei tarvitse olla maailmanluokan huippu, mutta hyväkäytöksisyys sen sijaan on jokaisen ulottuvilla. Upeat tavat eivät tule itsestään, joten Sari Paavilainen antaa vinkit siihen, miten omaa heppaa voi hioa tallitavoiltaan hienommaksi!

Tammikuun Villivarsasta löydät lisäksi esteratsastaja Mikko Mäentaustan ja kouluratsastaja Kimmo Sulkalan kertomukset heidän elämänsä hevosista ja hyvien heppanamien kokkailuohjeet. Ja tietysti paljon kaikkea muuta!

Villivarsa 1/2016 ilmestyy torstaina 7.1.2016.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2016/01/uusi-hevosvuosi-on-alkanut/#wa" title="Uusi hevosvuosi on alkanut!"]

Avainsanat: , , ,