Kisa: Runoile itsesi leirille!

Villivarsa 2/2016: Leirikisa
Perinteinen leirikisa tulee taas! Ratsastuskeskus Fenix tarjoaa Villivarsan lukijoille kilpailun, jonka onnekas voittaja saa palkinnoksi paikan viiden päivän mittaiselta hevosleiriltä kesällä 2016. Leirin ajankohta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti. Leirin arvo on 395 euroa.

Kilpailun tehtävänä on kirjoittaa runo oheisen kuvan inspiroimana. Mitä mahtaa pienellä Sissillä olla mielessä?

Palkinto arvotaan kaikkien viimeistään 10.3.2016 osallistuneiden kesken. Lähetä siis runosi, omat ja huoltajasi yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä kuvaus ratsastus- ja hevoskokemuksestasi osoitteeseen villivarsa@otavamedia.fi (kirjoita viestin otsikoksi ”Fenix”) tai Otavamedia, Villivarsa 2, Fenix, 00002 Helsinki.

Ratsastuskeskus Fenix on Raaseporin Pohjassa sijaitseva, vuonna 2009 perustettu SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2016/02/kisa-runoile-itsesi-leirille/#wa" title="Kisa: Runoile itsesi leirille!"]

Avainsanat: , ,