Villivarsa 3/2016 on tuhti tietopaketti turvallisuudesta

VV04_kansi

Maaliskuun Villivarsan kannen valaisee Arnella ”Nella” Nyman, jonka päämäärätietoisuudesta ja iloisesta elämänasenteesta kannattaa kenen tahansa ottaa oppia. Jutussamme Nella kertoo matkastaan menestyväksi ratsastajaksi rakkaan Thórinsa kanssa.

VV_0316_Persoona-web

Tallilla, maneesissa ja maastossa sattuu ja tapahtuu. Tiedätkö, miten toimia, jos saat haavan tai putoat hevosen selästä? Ensiapujuttumme neuvoo täpärissä tilanteissa. Kannattaa tutustua myös oman tallin sääntöihin, niiden tarkoituksena on edistää kaikkien tallilla käyvien ja asuvien turvallisuutta ja hyvinvointia. Tässä lehdessä esittelemme kaikille talleille yhteiset säännöt.

haaveri_web

Kuva: 123rf

Onnettomuus on liki myös novellissamme Murheellinen maasto.

Lisäksi tapaamme ahkeran Arvin, joka aikoo rahoittaa ensimmäisen ikioman hevosensa myymällä itse tekemiään koruja. Omaa koruntekotaitoasi voit testata tekemällä kaulakorun Villivarsan Tehdään itse -ohjeilla.

Muista myös osallistua kuukauden kilpailuun: voit voittaa lipun Tampereen hevosmessuille!

Villivarsa 3/2016 ilmestyy torstaina 10.3.2016.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2016/03/villivarsa-32016-on-tuhti-tietopaketti-turvallisuudesta/#wa" title="Villivarsa 3/2016 on tuhti tietopaketti turvallisuudesta"]

Avainsanat: , , , , ,