Vuoden hevonen -kilpailu 2016

vuoden_hevonen

Onko sinulla kaikkein ihanin heppaystävä? Ilmoita se Vuoden hevonen tai Vuoden keppari -kilpailuun!

Osallistu näin!

Lähetä meille kuva heppakamustasi ja lyhyt perustelu, miksi juuri se sopisi Vuoden hevoseksi tai Vuoden keppariksi. Lähetä digivalokuva (mielellään alkuperäisen kokoinen, minimikoko 1 Mb) ja esittelyteksti 16.11. mennessä osoitteeseen villivarsa@otavamedia.fi. Kirjoita otsikkokenttään ”Vuoden hevonen 2016” tai ”Vuoden keppari 2016”. Voit lähettää kuvan ja saatekirjeen myös perinteisellä postilla osoitteeseen:
Villivarsa
Vuoden hevonen 2016 tai Vuoden keppari 2016
00002 Helsinki.

Kerro viestissäsi myös

  •  heppaystäväsi nimi
  •  oma nimesi ja postiosoitteesi
  •  sähköpostiosoitteesi
  •  puhelinnumerosi.

Kisan finaali joukukuussa

Finalistit esitellään joulukuun 8. päivä Villivarsassa ja Villivarsan blogissa.

Finalisteista voi äänestää omaa suosikkiaan postikortilla tai sähköpostitse. Voittajien haastattelut ja kaikki palkitut julkaistaan Villivarsan numerossa 2/2017.

HUOM! Finalistit valitaan niiden osallistujien joukosta, jotka ovat ilmoittautuneet kisaan ohjeen mukaisesti. Finalistit valitsee Villivarsan toimitus niin, että mukana on mahdollisimman erilaisia ehdokkaita.

Pääpalkintoina puhelin ja keppari

Eniten ääniä saanut hevosfinalisti on Vuoden hevonen 2016. Voittajahevosen kisaan ilmoittanut palkitaan Honor 7 Lite -puhelimella. Siinä on 13 megapikselin huippulaadukas kamera ja nopeasti reagoiva sormenjälkitunnistin (229 €, Huawei). Lisäksi kaikkien ehdokkaansa lähettäneiden ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme Spooks Unicorn iPhone -suojakuorta (14,90 €/kpl, Börjes Kotimäki -verkkokauppa).

Kepparisarjan voittaja saa tallikaverikseen lampaanvillasta valmistetun keppihevosen (99 €, lelukauppa Tingeling). Kaikkien osallistujien ja keppareita äänestäneiden kesken arvomme kolme heppa-aiheista tabletin suojakuorta (17,50 €/kpl, Glitter).

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2016/10/vuoden-hevonen-kilpailu-2016/#wa" title="Vuoden hevonen -kilpailu 2016"]

Avainsanat: ,