Kaikkien aikojen viimeinen Villivarsa

vv12_kansi

Tampereen Tallipihalla tuttu näky, vossikkahevonen Päämies kuljettaa meidät tunnelmalliseen menneisyyteen ja joulun kynnykselle. Sympaattinen suomenhevonen on hötkyilemätön ja rauhallinen työjuhta, joka ilahduttaa monia.

vv12_kansijuttu

Mitä vuosi 2017 tuo tullessaan? Lue ihanat horoskooppimme ja pane onnenpäiväsi muistiin.

vv12_horoskoopit

Esittelemme myös Vuoden hevonen ja Vuoden keppari -finalistit. Voit osallistua keppariäänestykseen Koululainen-lehden sivuilla.

Lehdessä on myös ohjeet ihanien piparkakun makuisten ruusukemuffinien valmistamiseen sekä hauska juttu tiernahepoista, jotka esittävät tuttua joulukuvaelmaa hieman hevosmaisemmin elkein.

Haikein mielin Villivarsan toimitus toteaa, että tämä ihana numero on Villivarsan kaikkien aikojen viimeinen numero, ja lehden ilmestyminen loppuu. Kiitämme kaikkia ihania lukijoitamme innosta, kannustuksesta ja fanituksesta. Teitä parempaa lukijakuntaa saa hakea. Ja muistakaa, että kaikkein tärkeintä on rakkaus – rakkaus heppoihin.

Oikein kaunista joulua ja iloista uuttavuotta jokaiselle teistä!

Kaikkien aikojen viimeinen Villivarsa ilmestyy torstaina 8.12.2016. 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2016/12/kaikkien-aikojen-viimeinen-villivarsa/#wa" title="Kaikkien aikojen viimeinen Villivarsa"]

Avainsanat: , ,