Vuoden hevonen ja keppihevonen 2016

Äänestyksemme on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Vuoden hevonen

Luca on vuoden hevonen 2016

Hevoskandidaattien kesken kisa oli tasainen. Vuoden hevoseksi tituleerattiin Vesalanmäen Luukas eli Luca. Luca on 3-vuotias kujeileva ja äärimmäisen utelias risteytysponiruuna, joka ei pelkää mitään eikä ketään. Luca on todellinen huligaani ja nappaakin mielellään mukaansa ihmisen hanskat takintaskusta tai nykäisee kengännauhat auki, mikäli ei ole härnäämässä heppakavereitaan. Se on myös oikea kahlekuningas  – mikä tahansa aita ei sitä kauan pidättele, mikäli Luca tuntee tarvetta päästä toiselle puolelle. Kaikesta huolimatta Luca on erittäin lempeä ja hyväntahtoinen pieni ajo- ja ratsuponin alku, jolta löytyy luonnetta ja jekkuja vaikka muille jakaa.

Lucan ilmoitti kisaan mukaan Iita Rankinen Alpualta, ja hän saa palkinnoksi Honor 7 Lite -puhelimen (arvo 229 €, Huawei).

Vuoden keppari

Tiuku on vuoden keppari 2016

Vuoden keppihevonen -kisan voittaja sai yli kaksinkertaisen määrän ääniä kisan kakkoseksi jääneeseen nähden. Tiuku on 6-vuotias ponitamma ja hyvä hyppäämään esteitä. Se on joskus vähän innokas ja tekee välillä metkuja. Tämä keppari on kuitenkin kiltti hoidettava ja luotettava pientenkin ratsastajien kanssa. Tiukun suurinta herkkua on kesäinen tuore heinä.

Tiukun ilmoitti kisaan mukaan sen omistaja Ella Huhtiniemi Kangasalta. Tiuku saa tallikaverikseen lampaanvillasta valmistetun keppihevosen (99 €, lelukauppa Tingeling).

Onnetar suosi kuutta

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin  kolme Spooks Unicorn iPhone -suojakuorta (14,90 €/kpl, Börjes Kotimäki -verkkokauppa). Ne voittivat Siiri Kuisma Järvenpäästä, Oona Vilhelä Raahesta ja Johanna Honkala Mäyrystä. Lisäksi arvottiin kolme heppa-aiheista tabletin suojakuorta (17,50 €/kpl, Glitter). Kuoret lähetetään Sara Kumpulaiselle Hyrynsalmelle, Kanerva Neuvoselle Imatralle ja Juhani Lehtoselle Vantaalle. Onnea voittajille!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2017/01/vuoden-hevonen-ja-keppihevonen-2016/#wa" title="Vuoden hevonen ja keppihevonen 2016"]

Avainsanat: , , , , , ,